Skip to content
Adamus

Sublime & Inconfundível

NEGOZIO ONLINE
  • Homepage
  • Adamus
    • Origine
    • Maestri
    • Padronanza
    • Eco Adamus
    • Trovaci
  • Diamanti
    • Dry Gin
    • Signature 21
    • Signature 23
    • Acquavite
    • ACQUAVITE D’UVA
  • Distinzioni
  • Cocktails
  • Blog
  • NEGOZIO ONLINE
  • Parla con noi
  • Politica sulla Siservatezza
  • Politica sui cookie

“ANTI-COVID” by Kevin Louçano do Katvision IT

Ritorno
Novembre 3, 2022

“ANTI-COVID” by Kevin Louçano do Katvision IT

Artigos Relacionados

Adamus, Lemon, Cardamom & Schweppes Pink Pepper
Adamus, White Grape, Ginger & Fever Tree Indian
Gimlet Cocktail
  • EN
  • PT
  • IT
  • ES
  • DE
Proudly powered by WordPress | Theme: adamus by Underscores.me.

ALTER WEINGEIST 20 JAHREN

Intensiv und echt, es dauerte zwei Jahrzehnte, um den Gipfel der Qualität zu erreichen. Das Ergebnis ist ein Wein mit außergewöhnlichem Geschmack und anhaltenden aromatischen Noten. Das Warten hat sich gelohnt.

Mehr wissen

ADAMUS SIGNATURE 2023

O Adamus Signature 2023 é a edição exclusiva de colecionador para fãs da marca Adamus. Numa concepção única e pioneira no mundo, a marca lança o primeiro gin do mundo estagiado em barricas previamente avinhadas de vinho da casta Baga.

Saiba Mais

ADAMUS SIGNATURE

Die Zeit hat uns das Know-how gebracht, und die Verpflichtung, wirklich besondere Autorenprodukte zu schaffen, hat unsere Fähigkeit zur Neuerfindung gesteigert. Wir haben die ursprüngliche Formel unseres Organic Dry Gin neu definiert und eine weitere charakteristische botanische Pflanze hinzugefügt: Holunderblüte.

Mehr wissen

ORGANIC DRY GIN

Es enthält 18 individuell destillierte Pflanzenstoffe, wobei seine Hauptinspiration die Rebsorte Baga Bairradina ist. Der Geschmack ist intensiv und frisch, mit einem Blumen- und Zitrusaroma. Überraschenderweise trotzt er den Erwartungen, einen Gin zu trinken.

Mehr wissen

BRANDY 20 AÑOS

Intenso y genuino, tomó dos décadas para alcanzar el pináculo de la calidad. El resultado es un brandy con un sabor extraordinario, con notas aromáticas persistentes. Valió la pena esperar.

Sepa mas

AGUARDENTE DE ORUJO

La experiencia de décadas de destilación ha hecho posible producir un auténtico orujo, con un sabor sublime y un aroma inconfundible. Adamus Brandy Bagaceira es la combinación perfecta entre el saber hacer de generaciones y el proceso manual tradicional.

Sepa mas

ADAMUS SIGNATURE

El tiempo nos ha aportado el saber hacer, y la apuesta por crear productos de autor realmente especiales ha aumentado nuestra capacidad de reinvención. Hemos redefinido la fórmula original de nuestra Organic Dry Gin, agregando otro botánico distintivo: flor de saúco.

Sepa mas

ADAMUS SIGNATURE 2023

O Adamus Signature 2023 é a edição exclusiva de colecionador para fãs da marca Adamus. Numa concepção única e pioneira no mundo, a marca lança o primeiro gin do mundo estagiado em barricas previamente avinhadas de vinho da casta Baga.

Saiba Mais

ORGANIC DRY GIN

Contiene 18 botánicos destilados individualmente, siendo su principal inspiración la variedad de uva Baga bairradina. El sabor es intenso y fresco, con un aroma floral y cítrico. Sorprendentemente, desafía las expectativas de beber una ginebra.

Sepa mas

Marc Spirit

The experience of decades of distillation has allowed to produce an authentic marc, with a sublime flavor and an unmistakable aroma. Adamus Brandy Bagaceira is the perfect combination between the know-how of generations and the traditional manual process.

Learn More

ORGANIC DRY GIN

Contém 18 botânicos destilados individualmente, sendo a sua principal inspiração a uva casta Baga bairradina. O sabor é intenso e fresco, com um aroma floral e cítrico. De carácter surpreendente, desafia as expectativas de beber um gin.

Saiba Mais

ORGANIC DRY GIN

Contém 18 botânicos destilados individualmente, sendo a sua principal inspiração a uva casta Baga bairradina. O sabor é intenso e fresco, com um aroma floral e cítrico. De carácter surpreendente, desafia as expectativas de beber um gin.

Saiba Mais

Acquavite

L’esperienza di decenni di distillazione ha permesso di produrre una vinaccia autentica, dal sapore sublime e dall’aroma inconfondibile. Adamus Acquavite è la perfetta combinazione tra il know-how di generazioni e il tradizionale processo manuale.

Saiba Mais

Acquavite D’Uva 20 ANNI

Intenso e genuino, ci sono voluti due decenni per raggiungere l’apice della qualità. Il risultato è un vino dal sapore straordinario, con note aromatiche persistenti. Ne è valsa la pena aspettare.

Saperne di più

AGUARDENTE BAGACEIRA

A experiência de décadas de destilação permitiu produzir uma bagaceira autêntica, com um sabor sublime e um aroma inconfundível. Adamus Aguardente Bagaceira é a combinação perfeita entre o know how de gerações e o processo tradicional manual.

Saiba Mais

ORGANIC DRY GIN

Contiene 18 botanici distillati individualmente, la sua principale ispirazione è il vitigno Baga bairradina. Il sapore è intenso e fresco, con un profumo floreale e agrumato. Sorprendentemente, sfida le aspettative di bere un gin.

Saperne di più

ADAMUS SIGNATURE 2023

O Adamus Signature 2023 é a edição exclusiva de colecionador para fãs da marca Adamus. Numa concepção única e pioneira no mundo, a marca lança o primeiro gin do mundo estagiado em barricas previamente avinhadas de vinho da casta Baga.

Saiba Mais

ADAMUS SIGNATURE

Il tempo ci ha portato il know-how e l’impegno a creare prodotti davvero speciali e autoriali ha aumentato la nostra capacità di reinventare. Abbiamo ridefinito la formula originale del nostro Organic Dry Gin, aggiungendo un altro botanico distinto: il fiore di sambuco.

Saperne di più

ORGANIC DRY GIN

Contém 18 botânicos destilados individualmente, sendo a sua principal inspiração a uva casta Baga bairradina. O sabor é intenso e fresco, com um aroma floral e cítrico. De carácter surpreendente, desafia as expectativas de beber um gin.

Saiba Mais

20 Years Old Wine Spirit

Intense and genuine, it took two decades to reach the pinnacle of quality. The result is a wine with an extraordinary flavor, with persistent aromatic notes. It was worth the wait.

Learn more

ADAMUS SIGNATURE

Time has brought us the know-how, and the commitment to create really special, authorial products has increased our ability to reinvent. We’ve redefined the original formula of our Organic Dry Gin, adding another distinct botanical: elderflower.

Learn More

ADAMUS SIGNATURE 2023

The Adamus Signature 2023 is the exclusive collector’s edition for fans of the Adamus brand. In a unique and pioneering concept in the world, the brand launches the world’s first gin aged in previously harvested Baga wine barrels.
Saiba Mais

ADAMUS SIGNATURE 2023

O Adamus Signature 2023 é a edição exclusiva de colecionador para fãs da marca Adamus. Numa concepção única e pioneira no mundo, a marca lança o primeiro gin do mundo estagiado em barricas previamente avinhadas de vinho da casta Baga.

Saiba Mais

FLOR DE SABUGUEIRO

Conhecida pelas suas propriedades antivirais, vem enaltecer a componente floral do nosso gin, além de acentuar o seu aroma frutado.

AGUARDENTE BAGACEIRA BIOLÓGICA DOC BAIRRADA

A experiência de décadas de destilação permitiu produzir uma bagaceira autêntica, com um sabor sublime e um aroma inconfundível. Adamus Aguardente Bagaceira Biológica DOC Bairrada é a combinação perfeita entre o know how de gerações e o processo tradicional manual.

Saiba Mais

2021

Medalha de Prata no Spirits Selection 2021 by Concours Mondial de Bruxelles

2021

Medalha de Bronze no International Wine & Spirit Competition 2021 (IWSC)

2019

Medalha de Ouro na PRODEXPO 2019

2018

Medalha de Bronze no Internacional Wine & Spirit Competition

2017

Medalha de Prata no Concours Mondial de Bruxelles

2015

Medalha de Bronze nos Prémios Lusófonos

2022

Silver Medal at the London Spirits Competition 2022

2021

Bronze Medal at the International Wine & Spirit Competition 2021 (IWSC)

2021

Silver Medal of Spirits Selection 2021 at the Concours Mondial de Bruxelles

2019

Silver Medal at PRODEXPO 2019

2018

Silver Medal at the International Wine & Spirit Competition

Ich möchte Meister sein

Füllen Sie das folgende Formular aus, um sich für den Master zu bewerben.

    2022

    Silbermedaille bei den Global Gin Masters 2022

    2022

    Silbermedaille bei den Bartender Spirit Awards 2022

    2022

    Goldmedaille bei der European Spirits Challenge 2022

    2022

    Platinmedaille bei den Muse Design Awards 2022

    Carlos Santos – Brand Founder

    Die lange Lebenserfahrung verleiht Carlos Santos ein „zusätzliches Gepäck und Erfahrung“, wenn es um das Wissen um differenzierende und hochwertige Produkte geht.

    Die Tatsache, dass er schon früh Konsument und Fan von Gin war, machte Carlos Santos darauf aufmerksam und schulte das gesamte Team darin, hochwertige Gins zu schätzen und herzustellen.

    Sein enormes Wissen, seine Ausdauer und sein Geist der Belastbarkeit waren von zentraler Bedeutung für die Geburt der Adamus-Formel, wie sie heute ist.

    Daniel Marques – Brand Ambassador

    Daniel Marques ist ein tiefer Adamus-Liebhaber. Jede Geste, jedes Wort oder jede Handlung erfolgt mit Leidenschaft für die Kunst, für ihr Land und für die Produkte, die sie präsentiert. Das Funkeln in ihren Augen, das jedes Detail vermittelt, ist etwas Motivierendes und einen Blick wert.

    Er arbeitet hart mit dem Entwicklungs- und Produktionsteam zusammen, um Produkte zu haben, die nicht Trends folgen, sondern Trends schaffen. Forscher und eine fantastische Fähigkeit, Informationen aufzunehmen, kombiniert mit der Gabe leidenschaftlicher Redekunst für das, was er präsentiert, ist eine seltsame Figur im Bild von ADAMUS

    Ohne jemals die Arme zu senken, reist er auf respektlose, ansteckende und leidenschaftliche Weise mit einer Flasche in der Hand um die Welt, stellt Adamus neuen Kennern vor und weckt ein gesundes Verlangen bei denen, die es noch nicht probiert haben.

    2021

    Silbermedaille bei der Spirits Selection 2021 vom Concours Mondial de Bruxelles

    2021

    Bronzemedaille beim International Wine & Spirituosenwettbewerb 2021 (IWSC)

    2019

    Goldmedaille auf der PRODEXPO 2019

    2018

    Bronzemedaille beim International Wine & Geisterwettbewerb

    2017

    Silbermedaille beim Concours Mondial de Bruxelles

    2015

    Bronzemedaille bei den Lusophone Awards

    2022

    Silbermedaille bei den Global Gin Masters 2022

    2022

    Goldmedaille bei den Bartender Spirit Awards 2022

    2022

    Silbermedaille bei der European Spirits Challenge 2022

    2022

    Silbermedaille bei der London Spirits Competition 2022

    2021

    Doppelte Goldmedaille beim World Spirits Trophy Contest 2021

    2020

    Bronzemedaille bei den World Gin Awards 2020

    2020

    Silbermedaille bei den Bartender Spirit Awards 2020

    2020

    Doppelte Goldmedaille beim World Spirits Trophy Contest

    2019

    Silbermedaille bei den Diamond Spirits Awards

    2019

    Silbermedaille bei den SIP Awards

    2019

    Silbermedaille bei den World Spirits Awards

    2019

    World Best Travel Retail Exclusive in der Kategorie Design bei den World Gin Awards

    2019

    Silbermedaille in der Kategorie Design bei den World Gin Awards

    2019

    Weltbester portugiesischer London Dry bei den World Gin Awards

    2018

    Bronzemedaille bei der International Spirits Challenge

    2015

    Bronzemedaille bei den Lusophone Awards

    2022

    Silver Medal at Global Gin Masters 2022

    2022

    Gold Medal at the 2022 Bartender Spirit Awards

    2022

    Silver Medal in the European Spirits Challenge 2022

    2022

    Silver Medal at the London Spirits Competition 2022

    2021

    Double Gold Medal in the 2021 World Spirits Trophy Contest

    2020

    Bronze Medal at the 2020 World Gin Awards

    2020

    Silver Medal at the 2020 Bartender Spirit Awards

    2020

    Double Gold Medal in the World Spirits Trophy contest

    2019

    Silver Medal at the Diamond Spirits Awards

    2019

    Silver Medal at the SIP Awards

    2019

    Silver Medal at the World Spirits Awards

    2019

    World Best Travel Retail Exclusive in the Design category at the World Gin Awards

    2019

    Silver Medal in the Design category at the World Gin Awards

    2019

    World Best Portuguese London Dry at the World Gin Awards

    2018

    Bronze Medal in the International Spirits Challenge

    2015

    Bronze Medal at the Lusophone Awards

    KARDAMOM

    Kardamom schafft es, Süße und Frische mit einem Hauch Wärme zu verbinden. In Gin Adamus verleiht Kardamom Aroma und Komplexität im Mundgefühl

    CARDAMOM

    Cardamom manages to combine sweetness and freshness with a hint of warmth. In Adamus Gin, cardamom adds aromatic and mouthfeel complexity

    HOLUNDER

    Bekannt für seine antiviralen Eigenschaften verstärkt es die blumige Komponente unseres Gins und betont zusätzlich sein fruchtiges Aroma.

    ELDERFLOWER

    Known for its antiviral properties, it enhances the floral component of our gin, in addition to accentuating its fruity aroma.

    INGWER

    Ingwer ist voller gesundheitlicher Vorteile. Mit einem aromatischen Profil und einem würzigen Geschmack verleiht Ingwer Gin Adamus eine würzige Note und verleiht ihm Länge und Mundgefühl.

    GENGIBRE

    Ginger is loaded with health benefits. With an aromatic profile and spicy flavor, ginger gives Gin Adamus a spicy touch, giving it length and mouthfeel.

    HIBISKUS

    Hibiskus ist eine Blume, die Blütenblätter in intensiven Rottönen mit einer intensiven aromatischen Komplexität präsentiert. Hibiscus ist reich an Antioxidantien und verleiht dem Destillat von Gin Adamus Eleganz und Geschmeidigkeit.

    HIBISCO

    O Hibisco é uma flor que apresenta pétalas de tons vermelhos intensos com uma complexidade aromática intensa. Rico em antioxidantes, o Hibisco confere ao Gin Adamus elegância e suavidade ao destilado.

      1 — Vamos lá, em que é que o podemos ajudar?

      Shift ⇧ + Enter ↵ to make a line break

      press Enter ↵

      [cf7mls_step cf7mls_step-1 "OK" ""]

      2 — Obrigado! Agora precisamos dos seu dados de contato, qual é o seu nome?

      Shift ⇧ + Enter ↵ to make a line break

      press Enter ↵[cf7mls_step cf7mls_step-2 "" "OK" "Step 2"]

      3 — E para finalizar, poderia informar-nos o seu endereço de e-mail, ? *

      Entraremos em contato nos próximos dias.

      Shift ⇧ + Enter ↵ to make a line break

      press Enter ↵[cf7mls_step cf7mls_step-3 "" "ENVIAR" "Step 3"]

      JÁ ESTÁ . OBRIGADO.

      A sua mensagem foi enviada com sucesso

      [cf7mls_step cf7mls_step-4 "" "Step 4"]

        1 — Vamos lá, em que é que o podemos ajudar?

        Shift ⇧ + Enter ↵ to make a line break

        press Enter ↵

        [cf7mls_step cf7mls_step-1 "OK" ""]

        2 — Obrigado! Agora precisamos dos seu dados de contato, qual é o seu nome?

        Shift ⇧ + Enter ↵ to make a line break

        press Enter ↵[cf7mls_step cf7mls_step-2 "" "OK" "Step 2"]

        3 — E para finalizar, poderia informar-nos o seu endereço de e-mail, ? *

        Entraremos em contato nos próximos dias.

        Shift ⇧ + Enter ↵ to make a line break

        press Enter ↵[cf7mls_step cf7mls_step-3 "" "ENVIAR" "Step 3"]

        JÁ ESTÁ . OBRIGADO.

        A sua mensagem foi enviada com sucesso

        [cf7mls_step cf7mls_step-4 "" "Step 4"]

        SAGE

        Known for its calming properties, helping to maintain balance even on difficult days, sage complements the floral side of Adamus Gin, balancing it and providing freshness.

        LEMON

        Lemon is mainly important for its nutritional value of vitamin C and potassium.In Adamus Gin, the lemon gives a citrus touch, giving it a special freshness.

          1 — Vamos lá, em que é que o podemos ajudar?

          Shift ⇧ + Enter ↵ to make a line break

          press Enter ↵

          [cf7mls_step cf7mls_step-1 "OK" ""]

          2 — Obrigado! Agora precisamos dos seu dados de contato, qual é o seu nome?

          Shift ⇧ + Enter ↵ to make a line break

          press Enter ↵[cf7mls_step cf7mls_step-2 "" "OK" "Step 2"]

          3 — E para finalizar, poderia informar-nos o seu endereço de e-mail, ? *

          Entraremos em contato nos próximos dias.

          Shift ⇧ + Enter ↵ to make a line break

          press Enter ↵[cf7mls_step cf7mls_step-3 "" "ENVIAR" "Step 3"]

          JÁ ESTÁ . OBRIGADO.

          A sua mensagem foi enviada com sucesso

          [cf7mls_step cf7mls_step-4 "" "Step 4"]

          2022

          Silbermedaille bei der London Spirits Competition 2022

          2021

          Bronzemedaille beim International Wine & Spirituosenwettbewerb 2021 (IWSC)

          2021

          Silbermedaille der Spirituosenauswahl 2021 beim Concours Mondial de Bruxelles

          2019

          Silbermedaille auf der PRODEXPO 2019

          2018

          Silbermedaille bei der International Wine & Spirit Competition

          LAVENDEL

          Diese Pflanze wurde im alten Rom verwendet, um Kleidung und die Umgebung wegen ihrer aromatischen Eigenschaften zu parfümieren. In Adamus Gin verleiht Lavendel dem gesamten Gin eine blumige Note

          LAVENDER

          This plant was used in Ancient Rome to perfume clothes and the environment for its aromatic properties. In Adamus gin, lavender adds a floral touch to the entire gin

          Zimt

          Es ist eines der traditionellsten und eigentümlichsten Gewürze, das Gin Adamus nicht nur exotische Aromen und Geschmacksrichtungen verleiht, sondern auch dem Destillat Verfeinerung verleiht.

          ORANGE

          Die Orange ist bekannt dafür, eine Quelle für Vitamin C zu sein. In Adamus Gin verleiht die Orange eine zitronige und fruchtige Note, die die gesamte aromatische Struktur ausbalanciert.

          ZITRONE

          Zitrone ist vor allem wegen ihres Nährwerts an Vitamin C und Kalium wichtig. In Adamus Gin verleiht die Zitrone eine Zitrusnote und verleiht ihm eine besondere Frische.

          SALBEI

          Bekannt für seine beruhigenden Eigenschaften, die helfen, auch an schwierigen Tagen das Gleichgewicht zu halten, ergänzt Salbei die blumige Seite von Adamus Gin, balanciert ihn aus und sorgt für Frische.

          WACHOLDER

          Wacholder ist ein hervorragendes antibakterielles Mittel und ist die Grundlage aller Gins. Im Adamus Gin ist der Wacholder wichtig für die Struktur des Gins insgesamt

          Nuno Morais – Master Distiller

          Für Nuno Morais gibt es keinen unmöglichen Job. Maximales Engagement ist das, was es ausmacht. Es gibt keinen einzigen Tropfen Destillat, der nicht seinen maximalen Exponenten erreicht. Für ihn gibt es kein definierteres Ziel als das der produktiven Exzellenz.

          Die echte Leidenschaft für die Destillation führt ihn dazu, Barrieren mühelos zu überwinden und die Qualität der Produkte, die durch seine Hand gehen, auf ein neues Maximum zu heben. Immer suggestiv und engagiert schafft er es, Respektlosigkeit und Ausdauer beim Destillieren zu kombinieren, ein Schlüsselfaktor für jedes Destillat, um “das” Destillat zu sein.

          Für Nuno Morais sind Meisterschaft, Fokus und Belastbarkeit in der Ausführung das Geheimnis der hohen Qualität jedes Adamus-Geistes.

          Pedro Carvalho – Brand Founder

          Pedro Carvalho ist ein Visionär, er hat die Fähigkeit, die Welt im Allgemeinen selbstbewusster, vernünftiger und einsichtiger zu interpretieren und zu bewerten. Im Wesentlichen “bricht die Welt auf andere Weise zusammen”.

          Er glaubt und verteidigt seiner Meinung nach, dass es nur möglich ist, eine Rendite zu erzielen, also investiert, forscht und arbeitet er hart, immer unter dem Motto, dass „der Traum“ Wirklichkeit wird.

          Natürlich ist Pedro Carvalho ein großer Motivator und Antreiber des gesamten Teams.

          Dieser Geist war es, der es Adamus ermöglichte, dorthin zu gelangen, wo er heute ist, und zwar auf die einzigartige Art und Weise, wie er es geschafft hat.

          Rui Cruz – Oenology and Master Blender

          Alles, was Rui Cruz tut, ist voller Emotionen, Gefühle und Empfindungen. Von Natur aus ein Herausforderer, stützt er seine Arbeit auf wissenschaftliche und önologische Leistung, testet alles und beweist alles, untersucht und bewertet jedes Detail und jedes Detail.

          Seine Erfahrung auf dem Gebiet der Önologie und sein olfaktorisches Gedächtnis für alles, was er schmeckt, sind einige Details, die die anspruchsvolle Qualität aller Endprodukte verbessern. Die „ewigen Unzufriedenen“, wenn es um Qualität geht, es gibt kein „Jota“ von Adamus, das geht, ohne auf höchstem Niveau zu sein.

          Die „wissenschaftlich-poetische“ Ader von Rui Cruz ist einer der Hauptfaktoren, die dafür sorgen, dass Adamus über die Jahre leidenschaftlich bleibt.

          Sara Baía – Brand Founder

          Schon in jungen Jahren träumte und kämpfte Sara Baía, die die Fähigkeiten ihres Teams genau kannte, dafür, ihre eigene Marke der Exzellenz zu haben, die in einem Empowerment-Modus die gesamte Matrix des Wissens und der Arbeit betont, die sie intern kannte.

          Mit einem “klinischen” Auge bis ins kleinste Detail, seinem Anspruch und seiner Leidenschaft für das, was er liefert, ist Adamus immer auf tadellose Weise präsent.

          Ohne diese Nachfrage hätte Adamus heute nicht den visuellen Aspekt und das Geschmacksprofil, das so viele auf der ganzen Welt lieben.

          KASTE BAGA

          Uva Baga ist reich an Geschichte und komplex im Geschmack.
          Baga ist eine der wichtigsten portugiesischen Rebsorten, die dem Adamus Gin Struktur und einen Ausdruck unserer Herkunft und unseres Terroirs verleiht.

          BAGA GRAPE

          Uva Baga is rich in history and complex in flavor.
          Baga is one of the main Portuguese grape varieties that gives Adamus Gin structure and an expression of our origin and terroir.

          2022

          Medaglia d’argento al Global Gin Masters 2022

          2022

          Medaglia d’argento ai Bartender Spirit Awards 2022

          2022

          Medaglia d’oro all’European Spirits Challenge 2022

          2022

          Medaglia di platino ai Muse Design Awards 2022

          2022

          Medalla de Plata en Global Gin Masters 2022

          2022

          Medalla de Plata en los Bartender Spirit Awards 2022

          2022

          Medalla de Oro en el European Spirits Challenge 2022

          2022

          Medalla de platino en los Muse Design Awards 2022

          2022

          Silver Medal at Global Gin Masters 2022

          2022

          Silver Medal at the 2022 Bartender Spirit Awards

          2022

          Gold Medal in the European Spirits Challenge 2022

          2022

          Platinum Medal at the 2022 Muse Design Awards

          I would like to be Master

          Fill in the form below to apply for Master.

            Me Gustaria ser Maestro

            Rellena el siguiente formulario para solicitar Máster.

              Ana Morais – Packaging & Logistics

              Hay una expresión portuguesa que dice “las mujeres no se miden por las palmas de las manos” y esta expresión se aplica perfectamente a Ana Morais.

              Ana Morais es un “concentrado” de energía, dinamismo y resiliencia. Sin importar las dificultades, dentro de las reglas más importantes de la calidad final, Adamus tiene que llegar a todos en tiempo y forma. Mujer de reglas y métodos, de pulso firme, no acepta “no o imposibles”, refutando todo de manera profesional, siempre enfocada al producto y al cliente.

              Esta dinámica también fue uno de los factores que permitió que Adamus creciera sin fallar nunca en los más altos estándares de calidad.

              Ana Morais – Packaging & Logistics

              There is a Portuguese expression that says “women don’t measure themselves by the palms” and this expression applies perfectly to Ana Morais.

              Ana Morais is a “concentrate” of energy, dynamics and resilience. No matter the difficulties, within the most important rules of final quality, Adamus has to reach everyone on time and on time. A woman of rules and methods, with a firm pulse, she does not accept “no or impossible”, rebutting everything in a professional way, always focusing on the product and the customer.

              This dynamic was also one of the factors that allowed Adamus to grow without ever failing the highest quality standards.

              Carlos Santos – Brand Founder

              La larga experiencia de vida dota a Carlos Santos de un “equipaje y experiencia extra” a la hora de conocer productos diferenciadores y de calidad.

              El hecho de que fuera un consumidor y aficionado a la ginebra desde muy temprana edad, hizo que Carlos Santos tomara conciencia y formara a todo el equipo para apreciar y producir Ginebras de alta calidad.

              Su vasto conocimiento, perseverancia y espíritu de resiliencia fueron fundamentales para el nacimiento de la fórmula Adamus tal como es hoy.

              Daniel Marques – Brand Ambassador

              Daniel Marques is a deep Adamus Lover. Every gesture, word or action is done with passion for the art, for its land and for the products it presents. The sparkle in her eyes that conveys every detail is something motivating and worth checking out.

              He works hard with the development and production team in order to have products that do not follow trends, but create trends. Researcher and a fantastic ability to assimilate information combined with the gift of passionate oratory for what he presents is a unique figure in the ADAMUS image.

              Without ever lowering his arms, in an irreverent, contagious and passionate way, he travels the world with a bottle in his hand, introducing Adamus to new connoisseurs and causing a healthy craving for those who have not yet been able to taste it.

              Daniel Marques – Brand Ambassador

              Daniel Marques es un profundo Adamus Lover. Cada gesto, palabra o acción se hace con pasión por el arte, por su tierra y por los productos que presenta. El brillo en sus ojos que transmite cada detalle es algo motivador y digno de ver.

              Trabaja duro con el equipo de desarrollo y producción para tener productos que no sigan tendencias, sino que creen tendencias. Investigador y una fantástica habilidad para asimilar información combinada con el don de la oratoria apasionada por lo que presenta es una figura extraña en la imagen de ADAMUS.

              Sin bajar nunca los brazos, de manera irreverente, contagiosa y apasionada, recorre el mundo con una botella en la mano, presentando a Adamus a nuevos conocedores y provocando un saludable antojo a quienes aún no han podido probarlo.

              2021

              Medalla de Plata en Spirits Selection 2021 por Concours Mondial de Bruxelles

              2021

              Medalla de Bronce en el International Wine & Competencia Spirit 2021 (IWSC)

              2019

              Medalla de Oro en PRODEXPO 2019

              2018

              Medalla de Bronce en el International Wine & Competencia de espíritu

              2017

              Medalla de Plata en el Concours Mondial de Bruxelles

              2015

              Medalla de Bronce en los Premios Lusófonos

              2021

              Silver Medal at Spirits Selection 2021 by Concours Mondial de Bruxelles

              2021

              Bronze Medal at the International Wine & Spirit Competition 2021 (IWSC)

              2019

              Gold Medal at PRODEXPO 2019

              2018

              Bronze Medal at the International Wine & Spirit Competition

              2017

              Silver Medal at the Concours Mondial de Bruxelles

              2015

              Bronze Medal at the Lusophone Awards

              2022

              Medalla de Plata en Global Gin Masters 2022

              2022

              Medalla de oro en los Bartender Spirit Awards 2022

              2022

              Medalla de Plata en el European Spirits Challenge 2022

              2022

              Medalla de Plata en el London Spirits Competition 2022

              2021

              Doble Medalla de Oro en el World Spirits Trophy Contest 2021

              2020

              Medalla de Bronce en los World Gin Awards 2020

              2020

              Medalla de Plata en los Bartender Spirit Awards 2020

              2020

              Doble Medalla de Oro en el concurso World Spirits Trophy

              2019

              Medalla de plata en los Diamond Spirits Awards

              2019

              Medalla de Plata en los Premios SIP

              2019

              Medalla de plata en los World Spirits Awards

              2019

              World Best Travel Retail Exclusivo en la categoría Diseño en los World Gin Awards

              2019

              Medalla de Plata en la categoría Diseño en los World Gin Awards

              2019

              World Best London Dry portuguesa en los World Gin Awards

              2018

              Medalla de Bronce en el International Spirits Challenge

              2015

              Medalla de Bronce en los Premios Lusófonos

              CARDAMOMO

              El cardamomo logra combinar dulzura y frescura con un toque de calidez. En Gin Adamus, el cardamomo imparte complejidad aromática y sensación en boca.

              FLOR DE SAÚCO

              Conocido por sus propiedades antivirales, potencia el componente floral de nuestra ginebra, además de acentuar su aroma afrutado.

              JENGIBRE

              El jengibre está cargado de beneficios para la salud. Con un perfil aromático y sabor especiado, el jengibre le da a Gin Adamus un toque especiado, dándole longitud y sensación en boca.

              HIBISCO

              Hibiscus es una flor que presenta pétalos de intensos tonos rojos con una intensa complejidad aromática. Rico en antioxidantes, Hibiscus le da a Gin Adamus elegancia y suavidad al destilado.

              2022

              Medalla de Plata en el London Spirits Competition 2022

              2021

              Medalla de Bronce en el International Wine & Spirit Competition 2021 (IWSC)

              2021

              Medalla de Plata de la Selección de Espirituosos 2021 en el Concours Mondial de Bruxelles

              2019

              Medalla de Plata en PRODEXPO 2019

              2018

              Medalla de Plata en el International Wine & Competencia de espíritu

              LAVANDA

              Esta planta se utilizaba en la Antigua Roma para perfumar la ropa y el ambiente por sus propiedades aromáticas. En la ginebra Adamus, la lavanda aporta un toque floral a toda la ginebra

              CINNAMON

              It is one of the most traditional and peculiar spices that, in addition to giving Gin Adamus exotic aromas and flavors, also add refinement to the distillate.

              CANELA

              Es una de las especias más tradicionales y peculiares que, además de dar a Gin Adamus aromas y sabores exóticos, también aportan refinamiento al destilado.

              NARANJA

              La naranja es muy conocida por ser fuente de vitamina C. En Adamus Gin, la naranja aporta un toque cítrico y afrutado que equilibra toda la estructura aromática.

              LIMÓN

              El limón es importante principalmente por su valor nutricional de vitamina C y potasio. En Adamus Gin, el limón le da un toque cítrico, dándole un frescor especial.

              SALVIA

              Conocida por sus propiedades calmantes, ayudando a mantener el equilibrio incluso en los días difíciles, la salvia complementa el lado floral de Adamus Gin, equilibrándolo y aportando frescura.

              SÁLVIA

              Nota per le sue proprietà calmanti, che aiutano a mantenere l’equilibrio anche nei giorni difficili, la salvia completa il lato floreale di Adamus Gin, equilibrandolo e fornendo freschezza.

              ENEBRO

              El enebro es un excelente antibacteriano y es la base de toda ginebra. En Adamus Gin el enebro es importante para la estructura de la ginebra en su conjunto

              Nuno Morais – Master Distiller

              No hay trabajo imposible para Nuno Morais. Máximo compromiso es lo que la define. No hay una sola gota de destilado que no esté en su máximo exponente. Para él, no hay meta más definida que la de la excelencia productiva.

              La genuina pasión por la destilación le lleva a superar fácilmente las barreras y elevar a un nuevo máximo la calidad de los productos que pasan por su mano. Siempre sugerente y comprometido, consigue conjugar la irreverencia y la constancia en el acto de destilar, factor clave para que cada destilado sea “el” destilado.

              Para Nuno Morais, la maestría, el enfoque y la resiliencia en la ejecución son el secreto de la alta calidad de cada espíritu Adamus.

              Pedro Carvalho – Brand Founder

              Pedro Carvalho es un visionario, tiene la capacidad de interpretar y evaluar el mundo en general de una manera más asertiva, sensata y perspicaz. En esencia, “descompone el mundo de una manera diferente”.

              A su juicio, cree y defiende que solo es posible tener un retorno de la inversión, por lo que invierte, investiga y trabaja duro, siempre bajo el lema de que “el sueño” se haga realidad.

              Naturalmente, Pedro Carvalho es un gran motivador y conductor de todo el equipo.

              Este Espíritu fue lo que le permitió a Adamus llegar a donde está hoy y de la manera única en que llegó.

              VARIEDAD BAGA

              Uva Baga es rico en historia y complejo en sabor.
              Baga es una de las principales variedades de uva portuguesas que le da estructura a Adamus Gin y una expresión de nuestro origen y terruño.

              Sara Baía – Brand Founder

              Desde temprana edad, Sara Baía, conocedora profunda de las capacidades de su equipo, soñó y luchó por tener su propia marca de excelencia, que, a modo de empoderamiento, enfatice toda la matriz de saberes y trabajo que conocía internamente.

              Con un ojo “clínico” hasta el más mínimo detalle, su nivel de exigencia y pasión por lo que entrega, hace que Adamus esté siempre presente de manera impecable.

              Sin este nivel de exigencia, Adamus hoy no tendría el aspecto visual y el perfil de sabor que tantos adoran en todo el mundo.

              Rui Cruz – Oenology and Master Blender

              Todo lo que hace Rui Cruz está cargado de emociones, sentimientos y sensaciones. Desafiador por naturaleza, basa su trabajo en el desempeño científico y enológico, probando todo y comprobando todo, investigando y evaluando cada detalle y detalle.

              Su experiencia en el campo de la enología y su memoria olfativa de todo lo que degusta son algunos detalles que realzan la exigente calidad de todos los productos finales. Los “eternos insatisfechos” en cuanto a calidad se refiere, no hay “un ápice” de Adamus que se vaya sin estar al más alto nivel.

              La vena “científico-poética” de Rui Cruz es uno de los principales factores que aseguran que Adamus se mantenga apasionado a lo largo de los años.

              VARIETÀ BAGA

              Uva Baga è ricca di storia e complessa nel sapore.
              Baga è uno dei principali vitigni portoghesi che conferisce struttura all’Adamus Gin ed espressione della nostra origine e del nostro terroir.

              Sara Baía – Brand Founder

              Fin dalla tenera età, Sara Baía, profondamente informata sulle capacità del suo team, ha sognato e lottato per avere il proprio marchio di eccellenza, che, in una modalità di responsabilizzazione, enfatizza l’intera matrice di conoscenza e lavoro che conosceva internamente.

              Con un occhio “clinico” nei minimi dettagli, il suo livello di richiesta e la passione per ciò che offre, rende Adamus sempre presente in modo impeccabile.

              Senza questo livello di domanda, Adamus oggi non avrebbe l’aspetto visivo e il profilo gustativo che tanti amano in tutto il mondo.

              Rui Cruz – Oenology and Master Blender

              Tutto ciò che fa Rui Cruz è carico di emozioni, sentimenti e sensazioni. Auto-sfidante per natura, basa il suo lavoro su prestazioni scientifiche ed enologiche, testando tutto e dimostrando tutto, indagando e valutando ogni dettaglio e dettaglio.

              La sua esperienza nel campo dell’enologia e la sua memoria olfattiva di tutto ciò che assaggia sono alcuni dettagli che esaltano l’esigente qualità di tutti i prodotti finali. L'”eterno insoddisfatto” quando si parla di qualità, non c’è “un briciolo” di Adamus che se ne va senza essere al massimo livello.

              La vena “scientifico-poetica” di Rui Cruz è uno dei principali fattori che fanno sì che Adamus rimanga appassionato negli anni.

              Pedro Carvalho – Brand Founder

              Pedro Carvalho è un visionario, ha la capacità di interpretare e valutare il mondo in generale in un modo più assertivo, sensato e perspicace. In sostanza, “scompone il mondo in un modo diverso”.

              A suo avviso, crede e difende che solo un ritorno sull’investimento è possibile, quindi investe, ricerca e lavora sodo, sempre all’insegna del motto che “il sogno” diventa realtà.

              Naturalmente, Pedro Carvalho è un grande motivatore e pilota dell’intera squadra.

              Questo Spirito è stato ciò che ha permesso ad Adamus di arrivare dove è oggi e nel modo unico in cui è arrivato.

              Nuno Morais – Master Distiller

              Non esiste un lavoro impossibile per Nuno Morais. Il massimo impegno è ciò che lo definisce. Non c’è una sola goccia di distillato che non sia al suo massimo esponente. Per lui non esiste obiettivo più definito di quello dell’eccellenza produttiva.

              La genuina passione per la distillazione lo porta a superare facilmente le barriere ed elevare la qualità dei prodotti che passano per le sue mani ad un nuovo massimo. Sempre suggestivo e impegnato, riesce a coniugare irriverenza e perseveranza nell’atto di distillare, fattore fondamentale affinché ogni distillato sia “il” distillato.

              Per Nuno Morais, maestria, concentrazione e resilienza nell’esecuzione sono il segreto dell’alta qualità di ogni spirito Adamus.

              GINEPRO

              Il ginepro è un ottimo antibatterico ed è la base di tutto il gin. In Adamus Gin il ginepro è importante per la struttura del gin nel suo insieme

              LIMONE

              Il limone è principalmente importante per il suo valore nutritivo di vitamina C e potassio. In Adamus Gin, il limone dona un tocco agrumato, conferendogli una freschezza speciale.

              ARANCIA

              L’arancia è nota per essere una fonte di vitamina C. In Adamus Gin, l’arancia dona un tocco agrumato e fruttato che bilancia l’intera struttura aromatica.

              CANNELA

              È una delle spezie più tradizionali e peculiari che, oltre a conferire al Gin Adamus aromi e sapori esotici, aggiungono raffinatezza al distillato.

              ALFAZEMA

              Questa pianta veniva utilizzata nell’Antica Roma per profumare gli abiti e l’ambiente per le sue proprietà aromatiche. Nel gin Adamus, la lavanda aggiunge un tocco floreale all’intero gin

              2022

              Medaglia d’argento al London Spirits Competition 2022

              2021

              Medaglia di bronzo all’International Wine & Spirit Competition 2021 (IWSC)

              2021

              Medaglia d’argento della Selezione Spirits 2021 al Concours Mondial de Bruxelles

              2019

              Medaglia d’argento a PRODEXPO 2019

              2018

              Medaglia d’argento all’International Wine & Concorso di spiriti

                1 — Vamos lá, em que é que o podemos ajudar?

                Shift ⇧ + Enter ↵ to make a line break

                press Enter ↵

                [cf7mls_step cf7mls_step-1 "OK" ""]

                2 — Obrigado! Agora precisamos dos seu dados de contato, qual é o seu nome?

                Shift ⇧ + Enter ↵ to make a line break

                press Enter ↵[cf7mls_step cf7mls_step-2 "" "OK" "Step 2"]

                3 — E para finalizar, poderia informar-nos o seu endereço de e-mail, ? *

                Entraremos em contato nos próximos dias.

                Shift ⇧ + Enter ↵ to make a line break

                press Enter ↵[cf7mls_step cf7mls_step-3 "" "ENVIAR" "Step 3"]

                JÁ ESTÁ . OBRIGADO.

                A sua mensagem foi enviada com sucesso

                [cf7mls_step cf7mls_step-4 "" "Step 4"]

                IBISCO

                L’ibisco è un fiore che presenta petali dai toni rossi intensi con un’intensa complessità aromatica. Ricco di antiossidanti, l’Hibiscus dona al Gin Adamus eleganza e morbidezza al distillato.

                ZENZERO

                Lo zenzero è ricco di benefici per la salute. Dal profilo aromatico e dal sapore speziato, lo zenzero dona al Gin Adamus un tocco speziato, conferendogli lunghezza e sensazione in bocca.

                FIORE DI SAMBUCO

                Conosciuto per le sue proprietà antivirali, esalta la componente floreale del nostro gin, oltre ad accentuarne l’aroma fruttato.

                CARDAMOMO

                Il cardamomo riesce a coniugare dolcezza e freschezza con una punta di calore. Nel Gin Adamus, il cardamomo conferisce complessità aromatica e gustativa

                2022

                Medaglia d’argento al Global Gin Masters 2022

                2022

                Medaglia d’oro ai Bartender Spirit Awards 2022

                2022

                Medaglia d’argento all’European Spirits Challenge 2022

                2022

                Medaglia d’argento al London Spirits Competition 2022

                2021

                Doppia medaglia d’oro al World Spirits Trophy Contest 2021

                2020

                Medaglia di bronzo ai World Gin Awards 2020

                2020

                Medaglia d’argento ai Bartender Spirit Awards 2020

                2020

                Doppia medaglia d’oro al concorso World Spirits Trophy

                2019

                Medaglia d’argento ai Diamond Spirits Awards

                2019

                Medaglia d’argento ai SIP Awards

                2019

                Medaglia d’argento ai World Spirits Awards

                2019

                Esclusiva World Best Travel Retail nella categoria Design ai World Gin Awards

                2019

                Medaglia d’argento nella categoria Design ai World Gin Awards

                2019

                Il miglior London Dry portoghese al mondo ai World Gin Awards

                2018

                Medaglia di bronzo all’International Spirits Challenge

                2015

                Medaglia di bronzo all’International Spirits Challenge

                2021

                Medaglia d’argento alla Spirits Selection 2021 del Concours Mondial de Bruxelles

                2021

                Medaglia di bronzo all’International Wine & Spirit Competition 2021 (IWSC)

                2019

                Medaglia d’oro al PRODEXPO 2019

                2018

                Medaglia di bronzo all’International Wine & Concorso di spiriti

                2017

                Medaglia d’argento al Concours Mondial de Bruxelles

                2015

                Medaglia di bronzo ai Lusophone Awards

                Daniel Marques – Brand Ambassador

                Daniel Marques è un profondo amante di Adamus. Ogni gesto, parola o azione è fatto con passione per l’arte, per la sua terra e per i prodotti che presenta. Lo scintillio nei suoi occhi che trasmette ogni dettaglio è qualcosa di motivante e vale la pena dare un’occhiata.

                Lavora sodo con il team di sviluppo e produzione per avere prodotti che non seguono le tendenze, ma creano tendenze. Ricercatore e una fantastica capacità di assimilazione delle informazioni unita al dono di un’appassionata oratoria per ciò che presenta è una figura strana nell’immagine di ADAMUS

                Senza mai abbassare le braccia, in modo irriverente, contagioso e appassionato, gira il mondo con una bottiglia in mano, presentando Adamus a nuovi intenditori e provocando una sana voglia di chi non l’ha ancora potuto assaporare.

                Carlos Santos – Brand Founder

                La lunga esperienza di vita offre a Carlos Santos un “bagaglio ed esperienza in più” quando si tratta della conoscenza della differenziazione e dei prodotti di qualità.

                Il fatto che fosse un consumatore e un fan del gin sin dalla tenera età, ha reso Carlos Santos consapevole e ha formato l’intero team ad apprezzare e produrre Gin di alta qualità.

                La sua vasta conoscenza, perseveranza e spirito di resilienza sono stati fondamentali per la nascita della formula Adamus così com’è oggi.

                Ana Morais – Packaging & Logistics

                C’è un’espressione portoghese che dice “le donne non si misurano con i palmi delle mani” e questa espressione si applica perfettamente ad Ana Morais.

                Ana Morais è un “concentrato” di energia, dinamica e resilienza. Nonostante le difficoltà, all’interno delle regole più importanti della qualità finale, Adamus deve raggiungere tutti in tempo e in tempo. Donna di regole e metodi, dal polso fermo, non accetta “no o impossibile”, confutando tutto in modo professionale, puntando sempre sul prodotto e sul cliente.

                Questa dinamica è stata anche uno dei fattori che ha permesso ad Adamus di crescere senza mai venire meno ai più alti standard di qualità.

                Vorrei essere il Maestro

                Compila il form sottostante per richiedere il Master.

                  Carlos Santos – Brand Founder

                  The long experience of life gives Carlos Santos an “extra baggage and experience” when it comes to the knowledge of differentiating and quality products.

                  The fact that he was a consumer and fan of gin from an early age, made Carlos Santos aware and trained the entire team to appreciate and produce high quality Gins.

                  His vast knowledge, perseverance and spirit of resilience were central to the birth of the Adamus formula as it is today.

                  Nuno Morais – Master Distiller

                  There is no impossible job for Nuno Morais. Maximum commitment is what defines it. There is not a single drop of distillate that is not at its maximum exponent. For him, there is no more defined target than that of productive excellence.

                  The genuine passion for distillation leads him to easily overcome barriers and raise the quality of the products that pass through his hand to a new maximum. Always suggestive and committed, he manages to combine irreverence and perseverance in the act of distilling, a key factor for each distillate to be “the” distillate.

                  For Nuno Morais, mastery, focus and resilience in execution are the secret of the high quality of each Adamus spirit.

                  JUNIPER

                  Juniper is an excellent antibacterial and is the basis of all gin. In Adamus Gin the juniper is important for the structure of the gin as a whole

                  ORANGE

                  The orange is well known for being a source of vitamin C. In Adamus Gin, the orange gives a citrus and fruity touch that balances the entire aromatic structure.

                  Sara Baía – Brand Founder

                  From an early age, Sara Baía, deeply knowledgeable about the capabilities of her team, dreamed and fought to have her own brand of excellence, which, in an empowerment mode, emphasizes the entire matrix of knowledge and work that she knew internally.

                  With a “clinical” eye to the smallest detail, his level of demand and passion for what he delivers, makes Adamus always present in an impeccable way.

                  Without this level of demand, Adamus today would not have the visual aspect and taste profile that so many people are passionate about around the world.

                  Rui Cruz – Oenology and Master Blender

                  Everything Rui Cruz does is loaded with emotions, feelings and sensations. A self challenger by nature, he bases his work on scientific and enological performance, testing everything and proving everything, investigating and evaluating every detail and detail.

                  His experience in the field of oenology and his olfactory memory of everything he tastes are some details that enhance the demanding quality of all final products. The “eternal dissatisfied” when it comes to quality, there is not “an iota” of Adamus that leaves without being at the highest level.

                  The “scientific-poetic” vein of Rui Cruz is one of the main factors that ensure that Adamus remains passionate over the years.

                  Pedro Carvalho – Brand Founder

                  Pedro Carvalho é um visionário, tem a capacidade interpretar e avaliar o mundo em geral de uma forma mais assertiva, sensata e perspicaz. No fundo, “esmiuça o mundo de uma maneira diferente”.

                  Na sua visão, acredita e defende que só no investimento é possível ter retorno, logo, investe, investiga e trabalha afincadamente, sempre sob o mote que “o sonho” se torne realidade.

                  De forma natural, Pedro Carvalho é um grande motivador e impulsionador de toda a equipa.

                  Este Espírito foi o que permitiu que Adamus chegasse onde chegou hoje e da forma única como chegou.

                  Ana Morais – Packaging & Logistics

                  Existe uma expressão Portuguesa que diz “as mulheres não se medem aos palmos” e esta expressão aplica-se de forma perfeita na Ana Morais.

                  Ana Morais é um “concentrado” de energia, dinâmica e resiliência. Não importa as dificuldades, dentro das mais importantes regras de qualidade final, Adamus tem de chegar a todos a tempo e a horas. Uma mulher de regras e métodos, de pulso firme, não aceita “nãos nem impossíveis”, rebatendo tudo de forma profissional sempre com o foco no produto e cliente.

                  Esta dinâmica foi também um dos factores que permitiu Adamus crescer sem nunca descorar os mais altos padrões de qualidade.

                  2022

                  Medalha de Prata no London Spirits Competition 2022

                  2021

                  Medalha de Bronze no International Wine & Spirit Competition 2021 (IWSC)

                  2021

                  Medalha de Prata de Spirits Selection 2021 no Concours Mondial de Bruxelles

                  2019

                  Medalha de Prata na PRODEXPO 2019

                  2018

                  Medalha de Prata no Internacional Wine & Spirit Competition

                  2022

                  Medalha de Prata no Global Gin Masters 2022

                  2022

                  Medalha de Prata no Bartender Spirit Awards 2022

                  2022

                  Medalha de Ouro no European Spirits Challenge 2022

                  2022

                  Medalha de Platina no Muse Design Awards 2022

                  2022

                  Medalha de Prata no Global Gin Masters 2022

                  2022

                  Medalha de Ouro no Bartender Spirit Awards 2022

                  2022

                  Medalha de Prata no European Spirits Challenge 2022

                  2022

                  Medalha de Prata no London Spirits Competition 2022

                  2021

                  Medalha de duplo ouro no concurso World Spirits Trophy 2021

                  2020

                  Medalha de Bronze no World Gin Awards 2020

                  2020

                  Medalha de Prata no Bartender Spirit Awards 2020

                  2020

                  Medalha de Duplo Ouro no concurso World Spirits Trophy

                  2019

                  Medalha de Prata no Diamond Spirits Awards

                  2019

                  Medalha de Prata no SIP Awards

                  2019

                  Silver Medal at the World Spirits Awards

                  2019

                  World Best Travel Retail Exclusivo na categoria Design no World Gin Awards

                  2019

                  Medalha de Prata na categoria Design no World Gin Awards

                  2019

                  World Best Portuguese London Dry at the World Gin Awards

                  2018

                  Medalha de Bronze no International Spirits Challenge

                  2015

                  Medalha de Bronze nos Prémios Lusófonos

                  Ana Morais – Packaging & Logistics

                  Existe uma expressão Portuguesa que diz “as mulheres não se medem aos palmos” e esta expressão aplica-se de forma perfeita na Ana Morais.

                  Ana Morais é um “concentrado” de energia, dinâmica e resiliência. Não importa as dificuldades, dentro das mais importantes regras de qualidade final, Adamus tem de chegar a todos a tempo e a horas. Uma mulher de regras e métodos, de pulso firme, não aceita “nãos nem impossíveis”, rebatendo tudo de forma profissional sempre com o foco no produto e cliente.

                  Esta dinâmica foi também um dos factores que permitiu Adamus crescer sem nunca descorar os mais altos padrões de qualidade.

                  Nuno Morais – Master Distiller

                  Não há trabalho impossível para Nuno Morais. Empenho máximo é o que o define. Não existe uma única gota de destilado que não esteja no seu expoente máximo. Para ele não ha target mais definido que o da excelência produtiva.

                  A genuína paixão pela destilação leva-o a facilmente ultrapassar barreiras e elevar a qualidade dos produtos que passam pela sua mão a um novo máximo. Sempre sugestivo e empenhado, consegue aliar a irreverencia e a perseverança no acto de destilar, factor fulcral para que cada destilado seja “o” destilado.

                  Para Nuno Morais, mestria, foco e resiliência na execução, são o segredo da alta qualidade de cada destilado Adamus.

                  Daniel Marques – Brand Ambassador

                  Daniel Marques é um profundo Adamus Lover. Cada gesto, palavra ou ação é feita com paixão pela arte, pela sua terra e pelos produtos que apresenta. O brilho nos olhos com que transmite cada detalhe é algo de motivador e digno de se verificar.

                  Trabalha afincadamente junto da equipa de desenvolvimento e produção de forma a ter produtos, não que acompanhem tendências, mas sim que criem tendências. Pesquisador e de uma capacidade fantástica de assimilação de informação aliado ao dom de uma oratória apaixonante pelo que apresenta é figura impar na imagem ADAMUS

                  Sem nunca baixar os braços, de forma irreverente, contagiante e apaixonada, percorre o mundo com uma garrafa na mão, dando a conhecer Adamus a novos apreciadores e causando uma saudável ânsia a quem ainda não o consegui provar.

                  Rui Cruz – Oenology and Master Blender

                  Tudo o que o Rui Cruz faz vem carregado de emoções, sentimentos e sensações. Um auto desafiante por natureza, sustenta a sua base trabalho na performance de base cientifica e enológica, testando tudo e provando tudo, investigando e avaliando cada pormenor e detalhe.

                  A sua experiencia no ramo da enologia e sua memoria olfativa de tudo o que prova, são alguns pormenores que potenciam a exigente qualidade de todos os produtos finais. O “eterno insatisfeito” no que toca a qualidade, não há “um pingo” de Adamus que saia sem que esteja ao mais alto nível.

                  A veia “cientifico-poética” de Rui Cruz é um dos fatores principais que garante que Adamus permanece apaixonante ao longo dos Anos.

                  Sara Baía – Brand Founder

                  Desde muito cedo Sara Baía, profunda conhecedora das capacidades da sua equipa, sonhou e lutou por ter uma marca própria de excelência, que em modo de empoderamento, vinca-se toda a matriz de conhecimento e trabalho que internamente conhecia.

                  Com olho “clinico” ao mínimo detalhe, o seu nível de exigência e paixão por aquilo que se entrega, faz com que Adamus seja apresentado sempre de forma irrepreensível.

                  Sem este nível de exigência, Adamus hoje não teria o aspecto visual e perfil gustativo que tantos apaixona pelo mundo fora.

                  Pedro Carvalho – Brand Founder

                  Pedro Carvalho é um visionário, tem a capacidade interpretar e avaliar o mundo em geral de uma forma mais assertiva, sensata e perspicaz. No fundo, “esmiuça o mundo de uma maneira diferente”.

                  Na sua visão, acredita e defende que só no investimento é possível ter retorno, logo, investe, investiga e trabalha afincadamente, sempre sob o mote que “o sonho” se torne realidade.

                  De forma natural, Pedro Carvalho é um grande motivador e impulsionador de toda a equipa.

                  Este Espírito foi o que permitiu que Adamus chegasse onde chegou hoje e da forma única como chegou.

                  Carlos Santos – Brand Founder

                  A longa experiência de vida confere a Carlos Santos uma “bagagem e traquejo extra” no que toca ao conhecimento de produtos diferenciadores e de qualidade.

                  O facto de ser consumidor e apreciador de gin desde muito cedo, imputou em Carlos Santos a sensibilizar e formatar toda a equipa a apreciar e produzir Gins de alta qualidade.

                  O seu vasto conhecimento, perseverança e o espírito de resiliência foi fulcral para o nascimento da formula Adamus como ela é hoje.

                  Gostaria de ser Mestre

                  Preencha o formulário abaixo para para se candidatar a Mestre.

                      1 — Vamos lá, em que é que o podemos ajudar?

                      Shift ⇧ + Enter ↵ to make a line break

                      press Enter ↵

                      [cf7mls_step cf7mls_step-1 "OK" ""]

                      2 — Obrigado! Agora precisamos dos seu dados de contato, qual é o seu nome?

                      Shift ⇧ + Enter ↵ to make a line break

                      press Enter ↵[cf7mls_step cf7mls_step-2 "" "OK" "Step 2"]

                      3 — E para finalizar, poderia informar-nos o seu endereço de e-mail, ? *

                      Entraremos em contato nos próximos dias.

                      Shift ⇧ + Enter ↵ to make a line break

                      press Enter ↵[cf7mls_step cf7mls_step-3 "" "ENVIAR" "Step 3"]

                      JÁ ESTÁ . OBRIGADO.

                      A sua mensagem foi enviada com sucesso

                      [cf7mls_step cf7mls_step-4 "" "Step 4"]

                      SÁLVIA

                      Conhecida pela suas propriedades calmantes, ajudando a manter o equilíbrio mesmo em dias difíceis, a sálvia complemente o lado floral de Adamus Gin equilibrando o mesmo conferindo frescura

                      ZIMBRO

                      O Zimbro é um excelente antibacteriano e são a base de todo o gin. No Adamus Gin o zimbro é importante para a estrutura do gin como um todo

                      FLOR DE SABUGUEIRO

                      Conhecida pelas suas propriedades antivirais, vem enaltecer a componente floral do nosso gin, além de acentuar o seu aroma frutado.

                      CANELA

                      É uma das especiarias mais tradicionais e peculiares existentes que além de conferir ao Gin Adamus aromas e sabores exóticos também adicionam requinte ao destilado.

                      ADAMUS SIGNATURE

                      O tempo trouxe-nos o saber-fazer, e o compromisso de criar produtos realmente especiais, de autor, elevou-nos a capacidade de reinventar. Resignificámos a fórmula original do nosso Organic Dry Gin, acrescentando-lhe outro botânico distinto: a flor de sabugueiro.

                      Saiba Mais

                      ALFAZEMA

                      Esta planta era utilizada na Antiga Roma, para perfumar as roupas e o ambiente pelas suas propriedades aromáticas. No Adamus gin, a alfazema confere um toque floral a todo o gin

                      CARDAMOMO

                      O cardamomo consegue combinar doçura e frescura com uma pitada de calor. No Gin Adamus, o cardamomo confere complexidade aromática e bocal

                      LIMÃO

                      O limão é principalmente importante pelo seu valor nutricional de vitamina C e potássio.No Gin Adamus, o limão confere um toque cítrico atribuindo especial frescura

                      LARANJA

                      A laranja é muito conhecida por ser fonte de vitamina C. No Adamus Gin, a laranja confere um toque cítrico e frutado que equilibra toda a estrutura aromática

                      GENGIBRE

                      O Gengibre é carregado de beneficios para a saúde. Com perfil aromático e sabor picante, o gengibre confere ao Gin Adamus um toque especiado dando comprimento e persistência bocal.

                      HIBISCO

                      O Hibisco é uma flor que apresenta pétalas de tons vermelhos intensos com uma complexidade aromática intensa. Rico em antioxidantes, o Hibisco confere ao Gin Adamus elegância e suavidade ao destilado.

                      CASTA BAGA

                      A Uva Baga é rica em história e complexa em sabor.
                      A Baga é umas das principais castas portuguesas que confere ao Adamus Gin estrutura e uma expressão da nossa origem e terroir

                      AGUARDENTE VÍNICA 20 ANOS

                      Intensa e genuína, demorou duas décadas para atingir o auge da qualidade. O resultado é uma vínica de sabor extraordinário, com notas aromáticas persistentes. Valeu a pena esperar.

                      Saiba Mais